TJÄNSTER

Vår ambition är att tillhandahålla kostnadseffektiva tjänster till våra kunder med fokus på kvalitet och långsiktighet.
 
Alla har olika behov. Vi har lösningen. Oavsett om ni behöver hjälp med ett helhetskoncept eller punktinsatser. Oavsett om ni har ett stort projekt och behöver hjälp med helheten – allt från projektledning, projektering och dokumentation, eller om ni har kört i diket och behöver hjälp att ta er upp. Vi har varit med om det mesta och har erfarenheten och verktygen för att hjälpa er att nå ett lyckat resultat.
 
Nedan har vi samlat ett axplock av de olika tjänster vi erbjuder och kan hjälpa er med.


  Projektledning


Vi har mångårig erfarenhet av projektledning och hjälper er med stora såväl som mindre projekt. Vi har metoder och processer som vi kan arbeta efter, eller så anpassar vi oss efter ert sätt att arbeta. Vi är flexibla och vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder. Vi har även goda kontakter i branschen och kan hjälpa er att hitta duktiga underentreprenörer vid behov.
 

  Projektering


Vi kan hjälpa er med all form av projektering inom telekom. Vi har egna licenser och arbetar främst med Autocad, men har även kunskap och erfarenhet inom Microstation och DigPro. Oavsett om ni behöver hjälp med helheten (Nätkarta, schematik, utskarvningsplan, mängdning, panelkort) eller om ni endast behöver hjälp med valda delar, så tillgodoser vi just ert behov. Vi kan även hjälpa er att ta fram fastighetskartor vid behov.
 

  Byggledning


Vi har kunskapen och erfarenheten och hjälper er med all typ av byggledning för ett lyckat projekt.
 

  Dokumentation


Lika viktigt som att bygga ett robust nät är det att dokumentera nätet på rätt sätt. Vi har kunskap och erfarenhet och kan hjälpa er att dokumentera i de flesta dokumentationssystem. Har ni inget dokumentationssytem? Vi hjälper er att välja rätt för det som passar just er verksamhet.
 

  Processer


 Behöver ni hjälp att ta fram eller bygga vidare på er process? Vi kan processarbete och hjälper er med både framtagning och implementering.
 

  Stödsystem


Har ni behov att ett system för att hålla ordning på era projekt? Vi har lösningen. Vi arbetar med ett eget framtaget digitalt verktyg som vi anpassar efter just er verksamhet. Detta är något som visat sig vara en nyckel till ett lyckat projekt. Även här anpassar vi oss efter just ert behov.
 

  Besiktning och kontroll


Vi hjälper er med besiktningar och/eller stickprovskontroller inom telekom. Vi har erfarenhet och kunskap om branschens standarder såsom robusta nät m.m. Då vi även bygger nät har vi god kännedom om vanliga brister.


Genom vårt dotterbolag Sjövik Fiber & Entreprenad kan vi erbjuda entreprenadtjänster inom schakt och fiberteknik.

Kontakta oss för vidare diskussion och offert.